Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du och jag mot världen

Ibland tänker jag att du är en av mina bästa vänner
Du är som en bror för mig
Andra dagar tänker jag 'fan vad jag är kär i dig'

Du och jag
Vi sover i samma säng
Och du frågar om jag inte kan sova med dig
Bara en timme till

En liten gång
Har vi hållit hand
Har vi skedat
Har jag legat i din famn

Men våra läppar har aldrig mötts
Och du säger
Du gillar mig bara som väldigt bra vän

Hjärnspöken och hjärtslag
Kan de inte bara komma överens
Om vad du är för mig

Men jag vet att det är du och jag mot världen




Fri vers av shirin
Läst 351 gånger
Publicerad 2012-10-07 23:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

shirin
shirin