Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tàrarna


Les larmes

Un enfant qui pleure
ça fait mal au coeur
puis l'enfant sourit
ca chauffe le coeur
Mais les larmes
elles font du bien

Je pleure
mes larmes coulent
sur mes joues
des fois
attristée
mais après...

Les larmes font du bien...
----------------------------------
Ett barn som gràter
det gör ont i hjärtat
sedan ler barnet
det värmer hjärtat
men tàrarna
de gör gott

Jag gràter
mina tàrar rinner
pà mina kinder
ibland
ledsen
men efteràt...

Tàrarna gör gott...




Fri vers (Modernistisk dikt) av Maria Thunholm
Läst 194 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-07-31 10:11



Bookmark and Share


  Eva Akinvall (emca~vargkvinnan)
Oui, Très bien..
Signet
2010-07-31
  > Nästa text
< Föregående

Maria Thunholm
Maria Thunholm