Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en mycket konstig dröm i övrigt, jag och mitt ex var ute på en cykelsemester med våra två barn ( ?! ) tills han började sparka på mina katter. men slutet var bara för mycket.


i mina drömmar är du fortfarande du.

Din varma kropp mot min
armarna runt min sårade kropp
leendet som fick mig att förlåta

Klockan som fick mig att vakna.




Fri vers av Fenomena
Läst 255 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-07-31 10:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fenomena
Fenomena