Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
talade in den här texten i december 2009 på min röstinspelning på mobilen, en sen natt i köket när jag precis kommit hem från en bilfärd med pappa. det var svårt och det låter mycket bättre när man lyssnar på den, men jag försökte få ner så mycket som möj


Bilens fläkt torkar mina tårar bättre än du nånsin kunde


Jag finner mig själv sittandes
ensam
i en bil
fast vi ändå är två
för en gångs skull
stör jag mig inte på att det är tyst
jag önskar att pappa bredvid mig kunde
ringa eller
göra något annat
så jag slapp prata
just nu känns det som att jag
inte kan andas
kan inte tänka
vad jag än tänker på
så gråter jag

det är skönt att det är mörkt ute
fullmåne
tallar
mörker
jag orkar inte se
en enda människa
vill bara vara själv

det är ironiskt
att bilens fläkt som ska torka mina tårar ikväll
när det borde vara du




Fri vers av Fenomena
Läst 257 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-08-01 00:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fenomena
Fenomena