Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

min pappa konsertpianisten (Hyllning till pappa)


min älskade älskade pappa
han kan allt om Grieg
skriver böcker om musik
han är den store konsertpianisten
den som rest hela jorden runt
forskaren som gör genombrott
applåderas av många

och han är min pappa
min älskade pappa
den mjuka famnen
den lugna trygga
min älskade pappa

för mig är han störst i sitt faderskap






Fri vers av sunnanvind
Läst 402 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2011-12-29 13:30



Bookmark and Share


  mare VIP
Jag tycker om Grieg, och dina ord om pappa berör, så fint
2012-03-30

  Bibbi VIP
Enastående fin hyllning.
2012-03-29

    JJ VIP
Han må vara den största i faderskap men inte större än storheten bakom din penna! Mvh. JJ.
2012-02-20

  Eva Langrath VIP
En vacker hyllning
2012-01-01

  anits VIP
En underbar hyllnig till din pappa
dina ord berör
2011-12-30

  Ritva
*gillar*
2011-12-29
  > Nästa text
< Föregående

sunnanvind