Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ljudet eller texten är…









Ljudet är
tystnadens
mellanrum








Kjell A. H Lundin
















Fri vers av Kjell A. H Lundin
Läst 331 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-08-01 18:56



Bookmark and Share


  Junitvillingen
SÅ himla snitsigt!! Denna får du en guldstjärna för:-))
2010-11-23

  Anna*
Tänkvärd paradox! Me like!
2010-08-02

  Maiah VIP
Mycket tänkvärd och vacker tanke!!
2010-08-02

  Mr Lindemann VIP
Alla slutar vi på ett eller annat sätt med något
2010-08-01

  Kjell A. H Lundin
Jo, som jag sa innan att jag "avslutar med ett kort inlägg efter detta!"
och det var ovanstående.


Ha det gott!

Kjell
2010-08-01

  Nina Ahlzén
skulle inte du sluta?
2010-08-01
  > Nästa text
< Föregående

Kjell A. H Lundin
Kjell A. H Lundin