Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

When love is dead

Trygghet
Förståelse
Tid
Riktig tid
Ser du mig?
Den som döljs under ytan… under mitt skal
När kommer mittpunkten? Jag vill känna något fast. Fast lycka. Ren lycka.
Ingen kommer rädda mig. Jag kommer göra det.

Själafötter kryper ur sitt skal
Skal av en gång vidrörda känslor
Jag är inte vidrörbar
Innanför mitt skal
Idag,
Men kanske
imorgon
När solen går ner…

Min smygande rädsla av
Otillräcklighet
Hälsar lika ofta på som
dina fingertoppar mot min hud
Stannar du..
säg att du alltid stannar
Med min mörka hemlighet.
Jag kan inte dö ensam.
Jag kan inte dö ensam med hjärtat som jag håller i min hand.


Långt

Inuti

Pumpar

Fortfarande

Blodet




Fri vers av Diana,V
Läst 371 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-08-01 23:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Diana,V
Diana,V