Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fuck you och adjö

Du säger att du är ledsen för allt du orsakat mig.

Men du är inte ledsen nog.

Jag känner dig och jag ser det direkt i dina ögon.

Du vet inte vad du orsakat, du har bara snuddat vid tanken av smärtan och skulden.


Du hade fan inte överlevt om du hade känt hela den smärta du orsakat mig.



Du har skärt sår, spottat på de, spottat salta ord

på de blodigaste av de blodigaste såren…



och gnuggat hårt hårt hårt hårt… så hårt att skinnet brände av.



Så hårt att hjärtat sluta slå.


x 187 ggr








”Förlåt”….

Säger du.




Fuck you och ajdö säger jag.




Fri vers av Diana,V
Läst 369 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-03-27 22:01



Bookmark and Share


  Fru Intighet
Känner igen ilskan och smärtan,
bravo!
2011-03-27
  > Nästa text
< Föregående

Diana,V
Diana,V