Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Då vill jag......



I ditt lilla ansikte
speglas gryningen
när ljuset vaknar

Då vill jag gömma dig
i mina ögon

samla ljuset
i mina händer

sjunga livets visor
ta världen i min famn
och räcka dig den

fylla dig med ljuset
så att mörkret aldrig
förmår släcka ditt ljus

Mitt i livets larm och mörker
ska du höra sången tona

om vindar och ljus
om jord och om himmel,
om hav och jord

och om Ljuset
som alltid

ska lysa din väg























Fri vers av Michaela Dutius
Läst 1191 gånger och applåderad av 48 personer
Utvald text
Publicerad 2009-03-09 16:42



Bookmark and Share


  Diana,V
Helt underbar
2009-06-13

  Lia-Lej
Modershjärtat bokstaverat!!
2009-03-20

  Elaine.S VIP
Som ett varmt och milt omslutande...fint och innerligt!!
2009-03-16

  Larz Gustafsson VIP
Ömsint och moderligt mäktigt.
2009-03-15

  Carola Zettergren
Varm och innerligt vacker, så underbar!
2009-03-15

    FinnRaggarn
Mycket Fin.
2009-03-15

  En strimma av guld
Fin dikt om kärleken som du förmedlar så fint till den lilla.

Beundrar dina dikter.

Applåderar
2009-03-13

  Ewa-Britt Nilson VIP
Sång till den lilla
att skydda den lilla
och all ängslan stilla
vagga den lilla stilla
detta måste man bara
av hjärtat gilla!
Guld till Dig M*D!
******************
2009-03-13

  Lena K Nilsson VIP
Så vackert!
2009-03-13

    kallsup
Du skriver oerhört vackert !
2009-03-13

    wildrosen
Helt underbar..applåd..bokmärkes
2009-03-12

  Fredrik Stillesjö
Hej Michaela!

Oerhört vacker, skulle gärna ha den som dopdikt om det var så. Men nu får jag nog vänta på vad mina barn kan tänkas ge... Hälsar vännen Fredrik
2009-03-11

  Maria T
Jag föreställer mig att detta
är en underbar liten visa som
du vill sjunga för dina små
barnbarn.
Grattis till välförtjänt stjärna
2009-03-10

  Berit Robin Lagerholm VIP
Mycket vackert alster.
2009-03-10

    ej medlem längre
underbar.
2009-03-10

  Tina Q
Underbart vacker!
2009-03-10

  Amandaaa
vackert..
2009-03-09

  friheten
Vacker
2009-03-09

  anits VIP
En ljuvlig text som andas lugn och frid
2009-03-09

  Sladjana Zubcevic
"Mitt i livets larm och mörker
ska du höra sången tona

om vindar och ljus
om jord och om himmel,
om hav och jord

och om Ljuset
som alltid

ska lysa din väg"
Underbart skrivet min vän!
2009-03-09

  Anders Nordlander VIP
Återigen, dina texter har ett lugn som tilltalar mig
2009-03-09

  Yvonne
Helt ljuvlig dikt, så fylld av innerlig kärlek. En dikt som berör och går direkt till hjärtat. Varm applåd och bokmärke.
2009-03-09

  Bibbi VIP
"och om Ljuset
som alltid

ska lysa din väg"

Tar jag med mig som mitt bevingade ord från denna underbara poesi.
Bokmärke.
2009-03-09

    Maria Malm
"Då vill jag gömma dig i mina ögon"..ljuvligt uttryckt.
2009-03-09
  > Nästa text
< Föregående

Michaela Dutius
Michaela Dutius