Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i glas och



Vaknade som konturer bara, inramad
av mig själv som ett gallskrik

Verkligheten är ett sår
omkring mig


Vaknade utan konturer, flöt
omkring i mig själv som ett foster

Verkligheten är en tillflykt
när inget annat hjälper




Fri vers av ulf olsson
Läst 244 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-08-02 07:05



Bookmark and Share


  Bjarne Nordbö
Har tittat på denna ett tag nu. Läst några gånger. Den håller finfint. Och stannar kvar.
2010-08-02
  > Nästa text
< Föregående

ulf olsson
ulf olsson