Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snabbt arbetat!

Vi skulle ha gäster...
Jag hade blåst hela lägenheten...
Vår son var väl 3-4 år...
I hans rum var alla leksaker igen
utslängda över hela golvet...

Jag bad honom att lägga tillbaka dem
i leksakslådan, det såg ju så tråkigt ut
att ha dem utslängda över hela golvet...

Han gick in på sitt rum, stängde dörren...

Jag hörde något knepigt hasande över golvet
i hans rum... Jag brydde mig inte, jag hade annat
att göra, bordet skulle dukas...

Så öppnades dörren och han ropade till mig:
-Kom in i mitt rum men titta inte under mattan!

Mattan stod som pyramid mitt i hans rum. Men man
kunde gå runt om den. Leksaksvagnen var helt tom!




Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 228 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-08-02 09:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt