Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varje människa man möter har ett gigantiskt informationsmoln i sin själ..




Infomoln

Hon går
med huvudet i molnen
sa man om barn
som var någonstans
där inte någon vuxen hördes

 

spaced out
sägar man på
transatlantisk nysvenska
om de som lever
i ett eget infomoln

 

ett moln i blåbyxor
ett moln av blåa längtansblomor
ett moln av bara blues
eller hur man seglar
allt som flyter
på blåa hav

ett moln av intim kännedom
och förvärvade akademia
egna moln
hemvävda moln
mörka molv
fjäderihatten moln
rosenröda sjundehimlen moln

 

molnen
skingras
när de avgett
sin börda
inte förr

 

alla har sitt moln
några är det
andra bär det
ingen annan ser
vi borde spana
efter andras moln
mer än prata väder

 

I've looked at clouds
from both sides now





Fri vers av Björn Donobauer
Läst 894 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2010-08-02 11:28



Bookmark and Share


  walborg
En riktigt spännande bild av fenomenet att ha sitt huvud för sig.
2010-08-02

  rebecca d VIP
ja, det var ju en fundering...i en fin förpackning...
2010-08-02

  Anna*
Javisst! Alla har sina moln och det kan vara bra att låta dem ge ifrån sig vad de innehåller emellanåt. Risken är annars att fastna i ett moln som inte är fruktbart.
2010-08-02
  > Nästa text
< Föregående

Björn Donobauer
Björn Donobauer