Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Brev från Hispan (#3)


gör ett kollage idag
med till buds stående medel

ingen sax
inget lim

endast guldaskig målartejp
gårdagens metro
och broschyrer
om mentala åkommor

blev uppgraderad
till "extra obs pat" idag
betyder att jag aldrig
får vara ensam

hon i korridoren som nynnar
och pillar på sitt hår
15 timmar om dygnet
går mig på nerverna

jag har bara ätit 2 mackor idag

frågade hon den där söta
sjuksköterskan
om hon vill
ta en kaffe
på tu man hand
utanför dessa väggar
någon gång

hon påstod
att hon inte får göra det
skitsnack

hon hatar mig

alla hatar mig

och jag hatar alla













Fri vers av Staffan Welroos VIP
Läst 294 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-08-03 12:35



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Hispigt värre att vara dåre på ett mentalsjukhus
sedan är det så att där är det legitimt att på allvar visa sig tokig
men att göra det på ett mentaltsjuk sätt, där går gränsen
En erfarenhet är det alltid
2010-08-03

    Max Poisé
att hata är det lättaste av alla känslor och det svåraste att bemästra

(lite kuriosa från Max)
2010-08-03
  > Nästa text
< Föregående

Staffan Welroos
Staffan Welroos VIP