Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

förlamad slända

 

i borttappad morgon

stannade dagen

stagnerade tanken

 

i sidläge glimrade

ännu vingar

vid kanten av en

landsväg

 

det var tid

fastän den inte kändes




Fri vers av molly crayons
Läst 253 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-08-02 15:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

molly crayons
molly crayons