Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älskade unge

Jag blir glad när jag ser dina ögon glittra
Då är du vackrast av alla

Mitt modershjärta värker
när jag ser dem tomma o kalla

Jag hoppas att du förstår att natt som dag
finns jag här för dig

En famn och ett öra, för tröst och tankar
Dra dig inte för att komma till mig

Bara för att du är vuxen, skall du inte tro
att du inte får va liten och svag

Kom sitt i mitt knä, berätta för mig
Låt mig krama och ge min kärlek ett litet tag






Fri vers av Annica Ström Kvarnström
Läst 192 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-08-02 21:22



Bookmark and Share


  Mats Henricson
Mittiprick ! Du har fångat förälderns kärlek till sina barn och det helt underbart ! BOKMÄRKER !
2010-08-02

  Marina Iren Engan
Kärleken till ens barn är den starkaste av allt!
Är tacksam för att jag får en liiiten del av dina barn:-)
2010-08-02
  > Nästa text
< Föregående

Annica Ström Kvarnström
Annica Ström Kvarnström