Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Idag är en sådan dag

Idag är en sådan dag
då alla tycker att jag är vacker

De säger att jag andas sexualitet
att min skönhet utklassar andras

Vart jag än går vänder sig människor om
de ler mot mig och säger fina saker

Mina steg känns lättare
jag svävar rättare än går

Ändå har jag bara på mig en enkel schal
jag köpte den billigt på loppis

Vad vet jag?

På lappen stod något om
Afrodites svepning




Fri vers av Annica Ström Kvarnström
Läst 330 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-10-13 11:50



Bookmark and Share


  Isak VIP
Vansinnigt snyggt!
2010-10-13
  > Nästa text
< Föregående

Annica Ström Kvarnström
Annica Ström Kvarnström