Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
fantasi


På andra sidan

På andra sidan
är jag vacker
jag är klok och för mig väl

På andra sidan
är min kropp perfekt
i balans med mitt inre

På andra sidan
är jag älskad
för den jag är

På andra sidan
behöver jag inte rätta till
gamla synder

På andra sidan
fungerar mitt tänkande
perfekt

På andra sidan spegeln
står en ängel

Hur kommer jag dit?




Fri vers av Annica Ström Kvarnström
Läst 341 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-10-13 10:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Annica Ström Kvarnström
Annica Ström Kvarnström