Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

daggkysst ros

Min morgon en blyg viol
min dag en daggkysst ros
en doft av vackraste
drömmar
en smekning av vindens
hand
min dag en daggkysst ros
för all din värme

 




Fri vers (Fri form) av ~~*MariamAurore*~~
Läst 385 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-08-03 03:47



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Underbar rubrik och skön dikt!
2010-08-11

  sommarmoln
Underbart fin...
2010-08-03

  walborg
Poetiskt och vackert.
2010-08-03
  > Nästa text
< Föregående

~~*MariamAurore*~~
~~*MariamAurore*~~