Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Brev från Hispan (#4)


idag kom en ny tjej
till avdelningen

hon heter karisma
klagar på allt
och pratar om sig själv
i tredje person
"karisma tycker inte om stress"

mitt i family guy
bytte hon till
allsång på skansen

sjöng högt med
falskt

hon har nog rökt en del
minst hasch
i sina dagar

ludde hälsade på

han hade med sig vindruvor

sen ollade jag
falun-gongarens tandborste

tror inte han märkte nåt

på dagens razzia
hittade dom min
pillergömma i en strumpa

slarvigt av mig

imorgon ska jag
ringa försäkringskassan
och äta upp druvorna













Fri vers av Staffan Welroos VIP
Läst 258 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-08-04 13:08



Bookmark and Share


  Nina Nightwish
Hahaha, dina texter förgyller verkligen min tillvaro, skickligt, roligt skrivet:)
2010-08-04
  > Nästa text
< Föregående

Staffan Welroos
Staffan Welroos VIP