Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Brev från Hispan (#5)


börjar tröttna
på att vara här nu

fick skäll
för att ha gjort en teckning
av sandra som hade hängt sig
och hade vingar på ryggen
och horn i pannan

har läst ut tre romaner
och en diktsamling

paasilinna
kepler
strindberg
och boye

sov under sängen inatt
kände mig iakttagen
och rädd

thorbjörn flippade
när vi spelade TP

han trodde vi
ville skada hans familj



jag vann













Fri vers av Staffan Welroos VIP
Läst 290 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-08-05 12:39



Bookmark and Share


  Nina Nightwish
Bara älskar de här breven från hispan:)
2010-08-05
  > Nästa text
< Föregående

Staffan Welroos
Staffan Welroos VIP