Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sju månader senare




Älskling
vi kan inte hålla på såhär
jag kan inte sitta och slita ut min hjärna
på dig och ditt minne
du kan inte stå där en hel flygresa ifrån mig
och fortfarande ha ditt hjärta dunkande i smärtan jag lämnade

du har träffat en ny
jag står inte ut med det
men det är ditt val vilka luder du vill knulla

jag har träffat en ny
jag antar att du skulle säga samma sak om honom
men jag säger
han är underbar
bara tanken på honom sluter en värme runt mig
som känns helande
så fort jag ser hans bil får jag hjärtklappning
för att jag vet att han är i närheten

vi kanske brukade sitta ihop som ett par handskar
sen tappade vi bort varandra
jag hoppas du blir lycklig
jag hoppas du finner det du letar efter

jag hoppas jag blir lycklig
jag hoppas den tyska pojken kommer att hålla mig varje natt framöver
jag hoppas han snart tar mig i sina armar igen
och kyssar mig på samma sätt igen

det är faktiskt första gången sedan dig
jag har haft känslor för någon som varit nära min kropp
många har passerat i backspegeln
några snabba förhållanden där jag blev den elaka
hjärtekrossaren
för att när jag och vad han nu hette satt vid vattnet och såg
fåglarna komma i par
sade han att de såg ut som han och mig
och jag tänkte
de ser ut som du och jag
kära för alltid
fåglar överger inte sin partner

du flög iväg till ditt hemland
du kom ändå inte hem till mig
det gjorde ont
ont

men nu har jag hittat ett ljus
en värme i ett par blå tyska ögon
jag hoppas vi båda blir lyckliga på olika håll
jag vill aldrig se dig lida älskling
det kommer faktiskt att göra ont i mig om du gör det

kanske blir det vi i slutet igen
men om det blir jag och den tyska pojken
skulle jag ändå bli lycklig
jag skulle stå och vinka hejdå till minnet av den person jag var
så länge
när du fortfarande kysste mig och höll min hand

jag älskar dig
du bara skadar mig för mycket
det ska du inte få göra mer
lämna mig ifred
låt mig vara




Fri vers av Citrusblomma
Läst 301 gånger
Publicerad 2010-08-03 13:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Citrusblomma
Citrusblomma