Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad jag skulle svara om han någonsin ville ha mig tillbaka

Lova att aldrig slå mig igen
aldrig någonsin igen

Hur kunde du bara stå där
jag såg ju i dina ögon att du såg hur jag dog

hur kunde du bara sitta på din sida av datorskärmen
och läsa om hur jag sjönk i min anorexia

hur kunde du knulla min bästa vän
och visa sugmärkena öppet

hur kunde du kalla mig hora
när det var du som tog min själ som betalning för sexet
du hade med den feta varelsen

jag var alltid perfekt mot dig
du sade det faktiskt
du kunde inte begärt mer av mig

det kunde du inte heller
för att jag stod där varenda natt när du tog ut din ilska på mig
jag gjorde det du begärde och trodde inte jag var värd mer

du fick en chans att säga förlåt
du sade jävla hora och gick

du hade en chans att få älska mig för alltid
det finns ingenting kvar
bara ett nötskal

jag vet att vi båda var elaka och vi båda hamnade i polisförhör
kanske är det vad som händer när romeo och julia hamnar
i ett modern samhälle

kanske är det de som är rätt för varandra som är varandras olycka på vägen
kanske finns det ingen man skadar mer än sitt livs kärlek

nästa gång du är arg
slå väggen istället
nästa gång du vill döda mig
skrik i en kudde istället

nästa gång du vill hämnas
ha ihjäl mig på riktigt istället för ligg med mina vänner

hur kunde du bara stå i ditt sovrumsfönstret
du måste ha hört mina skrik från akademiska sjukhuset
när chocken släppte
du måste ha hört mig
när jag sprang upp mitt i natten och skrek
hur kunde han göra så mot MIG

mot mig


men du drog för dina gardiner och lade dig bredvid ludret
som varit och hälsat på mig i min sjukhussäng samma dag

jag tyckte om hur ont det gjorde att se i dina ögon
att du fortfarande hatade mig
jag tror att det är en lögn
och jag har alltid kunnat se på dig när du ljuger

du är lika dålig som jag
du är lika extrem
du skadar lika mycket
jag skar sönder mina oskuldstrosor som betydde världen för dig
jag tog ner fotona på oss och raderade mitt minne med svält

och i gengäld tog du allt jag var
allt jag ville ha av livet
allt som hade hänt
och allt som någonsin kunnat bli

hur kunde du göra så
mot mig

jag visste du kunde göra så mot andra
det har jag alltid vetat
men aldrig
mot
mig




Fri vers av Citrusblomma
Läst 539 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-08-03 22:37



Bookmark and Share


  Redeemer
Vilket svin!!

Ja, inte du alltså. Tvärtom tror jag du är alldeles underbar, med tanke på vilken stark text du skriver!
2010-08-22

    Anna B
har du hört låten "love will tear us apart?" med Joy Division? Sjukt bra låt, den här texten får mig att tänka på den, och det är ett bra betyg.


ta hand om dig sandra.
2010-08-05
  > Nästa text
< Föregående

Citrusblomma
Citrusblomma