Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Böcker & Clowner

Böcker ger mig tillträde
till känslor som jag tvekar
att jag kommer att få uppleva.

Det är som om mitt liv
aldrig riktigt kommer nå
de olika känslostormarna
som finns i böcker.

Och jag vet inte hur många gånger
jag önskar att böcker var verklighet
och verklighet var böcker.
Att allt det jag upplever nu bara är fiktion...

För det känns redan som om jag
lever i en bok där allt är förbestämt.
Och för varje gång något bra händer
väntar jag mig dubbelt så mycket hemskt

För
Jag skattar åt kärlek
Jag fnyser åt "Förevigt"
Jag hatar en "Perfekt" familj
Jag är cynisk och bitter

Jag är en gråtande clown
för dum för att ge upp...




Fri vers av Sikska
Läst 217 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-08-04 01:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sikska
Sikska