Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alltid din



Med enkel smekning
på min kind
Gör du klart för alla
att jag är din.

Och med en kyss
på min panna
Förklarar du för mig
att jag måste stanna.

Du viskar ord
i mitt öra
De ord vi aldrig sagt
men alltid velat höra

Du tog min hand
i din
Och sa högtidligt
att du alltid är min

Så du har tagit
de första stegen
Men jag lovar dig
jag är inte särskiljt förtegen




Bunden vers (Annat versmått) av Sikska
Läst 228 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-08-04 01:13



Bookmark and Share


  Lina Olivia
Jag gillar tonen i dikten. Och formen. Rörelsen i varje ny versrad ger en vacker inramning. Tack.
2010-08-04
  > Nästa text
< Föregående

Sikska
Sikska