Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag fick nedsatt njurfunktion.

Jag fick nedsatt njurfunktion. Det värkte till i fingertopparna. Det kunde man inte tro. Jag läste om alltihop. Detta påverkade sedan sköldkörteln. Det värkte till i könsdelarna. Det kunde man inte tro. Jag kunde läsa om det. Jag satt på anus. Pungen flöt ut framför det. Anus. Detta fick det psykiatriska som påföljd. Under Top Model sjönk mitt medvetande. Flickorna hade knytnävsstora stjärtar. Det kändes som i Danmark. Att falla inom sig. Jag fick slå upp det. Om allt detta stod att läsa. Usch. Fingertoppsnjurar. Det kunde man inte tro. Vad skulle jag göra? Mitt liv passerade i revy. Jag ställde mig framför henne. Jag hade ett ben på varsin sida om henne. Jag frågade min fråga. Hon svarade sitt svar. Vad skulle jag göra? Jag tänkte Norge. Gissa om det värkte till innanför ögonen. Jag kunde läsa om alltihop. Trots allt. Jag tänkte vilket fruntimmer. Där satt jag igen som hej kom och hjälp mig. Allt blev rött. Vad skulle jag göra? Övre magmunnen spärrades upp. Jag gastkramades. Hon sa ingenting. Stolen föstes åt höger med mitt lama ben. Golvet. Ansiktet. Vad skulle jag göra? Hon sa sätt dig upp. Vad är det för dumheter frågade hon. Jag var svarslös. Det kunde man inte tro. Jag läste om alltihop. Tillbaka på ruta tolv.




Prosa av ulf olsson
Läst 219 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-08-04 06:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ulf olsson
ulf olsson