Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det har varit ganska tyst från min sida ett tag nu. Har inte hittat orden. Så här är väl ett tafatt försök till att hitta tillbaka igen.


Uppvaknande

Kyss min förvånad
Trots min tvivlande blick
För jag behöver skakas om

Har fryst fast
På samma punkt

Så hetta up mig
Ja, ta mig med storm
Och fråga mig: om jag älskar




Fri vers av LovisaCecilia
Läst 236 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-08-04 15:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LovisaCecilia
LovisaCecilia