Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

korpars vind

vinden och korpen tävlar
leker tafatt
de singlar och vindlar i böljor
om varann

snabbt ner utmed bergets brant
högt över dess krön
som i dans

bestämt
tror jag att det är korpen
som vinner




Fri vers av Ingmar Hård VIP
Läst 182 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-08-04 15:46



Bookmark and Share


  Sonja Sidorow Lapington
vackert enkelt fint
2010-08-04

    ej medlem längre
tänk att besegra vinden
... det vet väl du hur det känns,
du som seglar
2010-08-04

  Måna N. Berger
Luftakrobaten, skojaren, korpen! Han vinner!
2010-08-04

  Larz Gustafsson VIP
Absolut!
The Raven rules!
2010-08-04
  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP