Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tillbaka i sjukdomen - anorexia





Ikväll ska jag och Ana supa sönder våra huvuden
ja, Ana, jag är väldigt medveten om hur onyttigt
sprit är
men jag har sparat dagar och måltider för att kunna
supa bort hela världen vissa dagar


Vi går i äktenskapsetrapi nu
hon sitter där och gråter och visar sin tragiska sida
men inte har hon blivit snällare alls
inte har hon blivit mer förstående

snarare har hennes krav blivit värre
hon vill ha 30 kilo till av mig
mitt huvud vet att jag dör då
men ångesten tvekar inte en sekund
om det bara fanns en cigarett i huset

ikväll ska jag göra ett uppbrott från min
återupptagna träningsnarkomani
jag ska stänga av eminem och rihanna och stänga ute
kloka ord som att det är dags att gå skilda vägar

Jag ska bara stå festklädd i spegeln ikväll
med mina ärrade vackra armar fria
och mina stora svarta ringar runt ögonen som jag hämtat
hem från en gammal dagbok från min tid som fjortonåring

Jag ska låta Ana ta över igen
kommer hon någonsin lämna mitt liv?
hittils har hon bara tagit korta semestrar
låt tårarna blandas med vodka idag
jag vill inte mera




Fri vers av Citrusblomma
Läst 288 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-08-04 18:24



Bookmark and Share


  PPQ
skitbra skrivet om ett viktigt ämne
2010-08-04
  > Nästa text
< Föregående

Citrusblomma
Citrusblomma