Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

glitteröga

"skall du sjunga?" sa hon
tittade spjuvriskt på mig under lugg
log med ögonglitter

nu menade hon inte sjunga på vanligt sätt
hon menade
spela
och pekade på min klarinett

"du är söt" sa hon sen
"jag vill höra"
och mannen i mig smälte förstås
och spelade
smäktigt

glittrade tillbaka
över mitt instrument
det man spelande kysser
och jag log mot flickan

hon
som är
bara lite mer än två
jag
som är
hennes farfar




Fri vers av Ingmar Hård VIP
Läst 449 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-08-04 21:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP