Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fyra år sen, idag.

Jag vaknade en morgon
som så många förut
Och gladdes åt kvällen
som var snar att komma

Men solen stod högt på himlen den dagen
Minns du?
Jag hann inte in, för än jag förstog
att mitt liv svängt så tvärt ifrån vägen
att det krockade
Tillsammans med dig

På badrumsgolvet satt min kropp
men mitt medvetande
det var försvunnet
Förfluget

Hon öppnade munnen
och innan hon yttrat orden
föll jag ner
och jag visste
Att du var död.




Fri vers av Going for heaven
Läst 222 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-08-05 00:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Going for heaven