Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://www.youtube.com/watch?v=X-3qOkEtml8


Sömnlöshetens ständiga sår

När natten tränger in i varje tanke
tvingar mig till vakenhet
när tankarna tränger in i varje försök

till allt som liknar sömn
när saknaden målar ensamhet
på ett liv som endast liknar ett besök

hur natten blir till sprickor
som minuten förvandlas till evighet
hur solen dagen går upp i rök




Fri vers av Herr Ångest
Läst 468 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-08-05 02:09



Bookmark and Share


  Jazz-75
Det här känner jag igen bara alltför väl. Tack för att du skrev om det...
2010-08-06

  Fransisca Ferlin
Mycket bra.
Tycker särskilt mycket om sista versen.
2010-08-05

  Erika Olsson
Underbar text. Fin formulerad och jag älskar de drömska uttrycken. Väldigt bra!
2010-08-05
  > Nästa text
< Föregående

Herr Ångest