Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snälla dö inte från mig


Jag vill inte låta egoistisk
men vad fan ska jag göra om du dör

jag vet att ditt liv är ditt val
och jag kommer alltid låta det vara så
jag kommer aldrig kalla det själviskt
att avsluta det

jag tycker inte det är själviskt
för att jag vet hur det är
jag kallar det snarare själviskt
att försöka tvinga människor att stanna kvar som inte vill det

men jag älskar dig för mycket för att förlora dig
jag älskar dig så mycket
du är mitt allt
mitt liv på riktigt

jag lever och andas för dig och tror bara inte det går
utan dig

du behöver inte dö
bara för att jag flyttade har jag inte övergivit dig
jag finns alltid där och du bor i mitt huvud
jag kommer tillbaka älskling
jag är inte borta för alltid

du säger att du redan tappat mig
det kan inte bli mer osant
du är det enda i mitt liv som fortfarande betyder något

snälla dö inte
jag kommer inte att klara det
mitt liv skiter jag i
det är din själ jag bryr mig om
du är den enda jag verkligen vill se i livet

snälla försvinn inte från mig
du är för viktig för att jag ska klara en sådan förlust

jag kanske tycker om att skadas
jag kanske har utsatt mig själv för onödig smärta
men att förlora dig vore självmord för mig

du är en del av mig och jag kommer inte leva utan dig
går du går jag
låt oss fly undan
låt oss flytta till London och leva ensamma med våra hemligheter

låt oss aldrig komma tillbaka
och aldrig berätta för våra barn

snälla lämna mig inte
jag älskar dig för mycket för mitt eget bästa

snälla lämna mig inte
jag vet att jag lämnade dig men jag var tvungen
jag kunde inte bo kvar
han försökte döda mig
men om du går kan jag lika bra ge honom nöjet
hellre att det blir så och han i alla fall
kan få lite fängelse eller ungdomsvård för det
eller vad det urusla svenska rättssystemet skulle ge honom

snälla lämna mig inte
gör det du måste men skaffa mediciner
om du försöker lämna mig binder jag fast dig
försöker du hoppa har jag redan bundit en lina runt dig

snälla lämna mig inte
jag vill bara jaga bort dina spöken
kyssa dig och säga allt kommer att bli bra
hålla dig i din gråt som du höll mig
jag kommer alltid vara din skyddsängel
om du dör skyddar jag dig från jorden så gott jag kan

lämnar du denna jord
gör jag det med
lämnar du jorden
tänker jag döda varenda jävel som någonsin gjort dig illa
om du går
vinkar och gör ett fint avsked

skär jag upp mina armar återigen
men denna gång inte i den fina riktning som gör att man lever
utan den fula avlånga så ses vi i himlen
och får livet vi alltid ville ha
så får vi vår hämnd och får skratta
jag tror du kommer att ha de finaste vitaste änglavingar i himlen
jag kommer alltid skydda dig
var du än är
var jag än är




Fri vers av Citrusblomma
Läst 464 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-08-05 02:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Citrusblomma
Citrusblomma