Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Underbart


för det finns vissa problem
man inte kan resonera sig ur

det finns kriser
och sen finns det kriser

när terapisamtalen
har spelat ut sin roll
kroppen blivit resistent
mot ssri-preparaten

det finns dagar då
allt är skit

och det finns dagar
då ALLT är SKIT

när kaos är en underdrift
när ord inte räcker till

när tankarna lever
sitt eget liv
dom har bestämt sig
för vad fan dom vill
hänsynslösa mot logik
och förnuft

ändå
ett ytterst rationellt beslut

irreversibelt
så till den milda grad

snart är hela skiten slut
och det känns underbart...













Fri vers av Staffan Welroos VIP
Läst 235 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-08-05 12:44



Bookmark and Share


  Sania Runnfors
Nu sitter jag här och relaterar. En väldigt fin text skriven på ett väldigt fint sätt!
2010-08-05

  Pauline Pousár
Så rakt på sak som det bara kan bli. Mycket bra!
2010-08-05
  > Nästa text
< Föregående

Staffan Welroos
Staffan Welroos VIP