Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Brev från Hispan (#6)


idag fick jag
typ ett kilo godis
av isabel
som hälsade på

fick också låna
en batteridriven
radio

nu har jag ont i magen
och är sjukt trött
på lugna favoriter
som är den enda stationen
man får in någorlunda

berättade för
hon den där söta
sjuksköterskan
om dom mörka tankarna
jag umgås med

jag fick lite piller
och dom gjorde razzia
på mitt rum

tog 2 gem
och en plastpåse
som jag hade äpplen i

dom hittade inte häftstiftet
jag brukar leka med

jag fick utegångsförbud
på obestämd framtid

saknar min bror













Fri vers av Staffan Welroos VIP
Läst 246 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-08-09 13:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Staffan Welroos
Staffan Welroos VIP