Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vem fan är det där?


ställer mig och glor
i spegeln

men vem fan är det där?

knappast den jag
skulle säga
att jag är

en trasig person

med ögon som hål
en obefintlig blick

tom

vem är du?

och vad fan
har du gjort
med mig?















Fri vers av Staffan Welroos VIP
Läst 364 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-08-20 12:31



Bookmark and Share


  Gunwale VIP
Det borde vara lag på att man skulle få ha ett utseende som stämde med den man (tycker att man) är! Bra avslut där du går till attack!
2010-08-27

  Emme VIP
Känns igen... Väldigt mycket..
Stark och bra skrivet
2010-08-20

  notsomad
hög igenkänningsfaktor, samma typ står och glor emot mej varje morgon numera :)
2010-08-20
  > Nästa text
< Föregående

Staffan Welroos
Staffan Welroos VIP