Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mig själv som bödel


du satte snaran
kring min hals

bannlyste livet

tvingade mig själv
att vara bödel

du högg kniven
i min rygg

log brett
när du vred om den

och framkallade
döden













Fri vers av Staffan Welroos VIP
Läst 254 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-08-09 13:09



Bookmark and Share


  walborg
Mäktiga krafter som kan användas konstruktivt i stället.
2010-08-09
  > Nästa text
< Föregående

Staffan Welroos
Staffan Welroos VIP