Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag rimmar så dåligt


John blunds land




John blunds land gjort av karameller
Med slott och sockerstränder

svaga ljud uppe i skyn
de måste komma från den närliggande byn

Där sorgerna dränks i vin
slås in i kolapapper och målas i gräddelin

Här känner ingen till svek eller hjärtesorg
bara söta drömmar i en gigantisk korg

visst händer det att mardrömmarna slinker in ibland
i John blunds stora drömland

då är han genast där med sitt trollspö
och i människorna lyckliga drömmar slår frö

så sitter han belåtet i sin guldstol med rubiner
och ser hur vi alla lyckliga drar för våra gardiner

för här behöver ingen oroa sig för onda tankar
när det bara lyckliga drömmar vankar

I johns stora leksaksland
byggt av jordgubbar och karameller
med enhörningar och sockerstränder




Fri vers av Citrusblomma
Läst 420 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-08-05 16:12



Bookmark and Share


  Stefan Höglund
Du har en härligt uppfriskande fantasi skönt med sådant ibland.
2010-08-05
  > Nästa text
< Föregående

Citrusblomma
Citrusblomma