Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

basklarinetten

den är min röst
den är mitt uttryck
den ger vingar
när man kysser den

basklarinetten
vackert böjd i silverkrökar
med ebenholtz
och många klaffar

instrumentet
som en kärlek
blott fullkomnad i förening med annan




Fri vers av Ingmar Hård VIP
Läst 249 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-08-05 19:00



Bookmark and Share


  Daniel_78 VIP
bara ordet basklarinett är vackert,

så din text också, tycker mycket om den
och vill gärna assosiera vidare förbi
tinget i titeln om jag får.
2010-08-05
  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP