Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

naket ögonblick


jag har aldrig varit så nära
någon
sade du
och slöt ögonen

och jag var
en enda stor utandning

alla dessa år
utgjutna i handens smekning

det var

innan

väggarna föll över oss



igen




Fri vers av rebecca d
Läst 734 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-11-20 13:41



Bookmark and Share


  Rublev
form och innehåll samspelar underbart från första till sista bokstav!

de skarpvackra koncentrerade orden fångar, oroar och överraskar...
2005-11-22

  Rachel Roth
om detta har du skrivit naket och starkt. Blir berörd
2005-11-21

    ej medlem längre
Väldigt bra, du lämnar bort en del som man kan läsa mellan raderna och sätta till sin egen livserfarenhet i, vilket är "bra" ut läsaren synvinkel, allt serveras inte.
I början kan man eventuellt ha en liiite annan uppställning om man vill:

Jag har aldrig varit så nära någon
sa du
2005-11-20

  Cinemiracle
Så tänkvärt och smärtsamt. Men ändå i allt vemod så finns det. För den man varit riktigt nära sitter kvar för alltid, vad livet än spelar för vänligt eller elakt spel. Tack min vän, för kloka ord - en mikropaus i vacker dräkt!
2005-11-20

  Smultris
Det här är riktigt underbart men känns som det övergår i vemod....

Vackert skrivet...
2005-11-20

  Propella
Ja... Här trängs hoppet med verkligheten och det som finns där emellan. Otroligt välformulerat!
2005-11-20

  Missi VIP
man blir så trött på livet cirklar ibland. men vad vet jag?
jag är ju bara ett barn....ett barn med stora tankar....
2005-11-20
  > Nästa text
< Föregående

rebecca d
rebecca d