Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spel, som spel

En glad man ifrån Cannes
berättade att hans fru och han
spelade Tjajkovskij
hela kvällen skir magi
så kul sa vännen, vem av er vann...




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 275 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-08-05 23:57



Bookmark and Share


  Daniel_78 VIP
också rolig tycker jag.
så kul sa vännen, vem vann
tycker jag räcker i slutet
2010-08-13
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt