Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
dedikerad till de som väljer att lämna sidan och sudda sina texter, ofattbart för mig, jag sörjer när andra gör det liksom en junkie som dör av en överdos på gatan eller någon som bryter med familjen


Runt Poeter.se (Bobby Womack) (pastisch)

~*~

Jag var den tredje av fem systrar och bröder,
För att överleva gjorde jag allt som jag behövde
Jag säger inte att det jag skrev alltid var snyggt,
Att ta sig ut ur ghettot var en daglig kamp på nytt

Har varit nere så länge, att resa sig hade jag aldrig tänkt på,
Jag visste att det fanns ett bättre liv som jag försökte att uppnå
Du vet inte vad du gör innan du utsatts för stressen,
Allrahelst här i helvetestestet runt Poeter.se

Surfar runt på Poeter.se,
Torskar försöker att fånga den kvinna som är vek
Surfar runt på Poeter.se,
Langare låter inte de beroende vara ifred
Surfar runt på Poeter.se,
Kvinnor försöker att fånga sina torskar de med
Surfar runt på Poeter.se,
Du kan finna allt på gatan på internet

Jag har bara en sak till som jag vill berätta för er nu
Hej broder, hej där syster, det finns bättre vägar ut
Snorta diktkokainet, sila prosaknarket vännen du loggar snart ut
Ta mitt råd nu, det är antingen livet eller döden
Du måste vara stark nu, om du vill leva framöver

Familjen på andra sidan datorskärmen om dig,
Skulle få ett helvete utan det här ghettot ikring sig
I varje community hittar du samma sak omkring dig,
Google är huvudstaden av alla ghetton, tro mig

Surfar runt på Poeter.se,
Torskar försöker att fånga den kvinna som är vek
Surfar runt på Poeter.se,
Langare låter inte de beroende vara ifred
Surfar runt på Poeter.se,
Kvinnor försöker att fånga sina torskar de med, åh baby
Surfar runt på Poeter.se,
Du kan finna allt på gatan på internet
Ja det kan du, så

Se dig omkring, se dig bara omkring,
Surfa vaknare omkring, se dig nu omkring, åh yeah


Bobby Womack - Across 110th Street 1972

L Patrik WJ svensk version 06/08/10

video:

Bobby Womack - Across 110th Street 1972 ur Jackie Brown 1997

Randy Crawford - Street Life 1979 ur Jackie Brown 1997

Jackie Brown

e-bok:

Pistagenötter & Pastischnätter (fria lyrics översättningar)




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av L Patrik W Johansson VIP
Läst 659 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2010-08-06 10:57



Bookmark and Share


  Eva Akinvall (emca~vargkvinnan)
åt torsk till lunch idag, gratäng (Hawaii), med ris och mycket sallad. Ganska bra sammansatt. Tyckte jag denna dikt också var.
2010-08-06

  Bibbi VIP
Så sant.
2010-08-06

  thyra
Stor sanning i de här orden tror jag :) Jättekul och klurig titel på E-boken. Jag skall läsa mer senare :)
2010-08-06
  > Nästa text
< Föregående

L Patrik W Johansson
L Patrik W Johansson VIP