Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ålderslyte eller valmanstest


tettigonia leanderia

jag kan inte längre säkert säga vad jag hör
är det tinnitusen
eller är det syrsor

i vänster öra ringer ännu verklighetens röst
i det högra bara nervbanornas brus

men om jag riktigt hastigt vrider mig i horisontens varv
klingar sanning rytmiskt in från vänster håll

så jag klagar inte
syrserösten finns ju där
om än den snarare vårtbitare är




Fri vers av Ingmar Hård VIP
Läst 251 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-08-06 16:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP