Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
svartsorg


stroke

strokepatienter
är oftare äldre än barn
strokepatienter
får det inte så lätt

jag känner flera
vuxna män
som kämpar för att åter komma till sin rätt
sneda i ansikte
sneda i gång

dock
den minsta jag vet om
blott fyra är hon
mitt barnbarn ock
slåss nu mot demonerna
i skallrummet




Fri vers av Ingmar Hård VIP
Läst 273 gånger
Publicerad 2010-08-06 18:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP