Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

7 minuter

Om sju minuter är det imorgon.
Fast då är det idag förstås.

Jag vågar inte riktigtgå och lägga mig förrän klockan slagit över till nästa dag för idag är demonerna här igen.

Men kanske är de borta när imorgon blir idag?

Om jag tror riktigt hårt kanske jag kan lura även dem att datumet gått ut och så även deras kraft?

Jag kan inte sova idag, det är för otäckt.

Jag tänker lägga mig imorgon.
Jag hoppas att inte idag senare blir en likadan dag som idag.

Fem minuter nu.
Nedräkningen har börjat.




Fri vers av Suz
Läst 308 gånger
Publicerad 2010-08-06 23:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Suz