Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kanske minnet spelar ett spratt? Min älskade gamla hund, du fattas mig.


Fina du

När jag såg sin skugga i ögonvrån idag,

var det mitt huvud som lurades?

Eller var det verkligen du?

En mörk gestalt som befann sig i periferin, åter igen som om den aldrig försvunnit.

Min ständiga följeslagare.

Var du här idag?




Fri vers av Suz
Läst 598 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-10-26 21:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Suz