Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ord som runnit ur mig lösa känslor om saknaden som river stora sår, saknaden efter en älskad vän som funnits där i 12 år


känslor

det krampar i min kropp

ingen vila, ingen frid

inget slut på förödelsen

evig saknad

evig sorg

halsen en enda stor svart sten

ögonen våta så blicken blir grumlig

hopplösheten har mig i sitt grepp

maktlösheten

som jag älskade dig

vackra varelse

du fanns för en stund, som om du varit på besök

nu är du borta

för alltid

kroppen krampar

rösten spricker

hjärtat värker

jag älskar dig.




Fri vers av Suz
Läst 500 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-10-22 22:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Suz