Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mönsterdjup

 

 

det finns lagar och regler

minnelser om allt

 

självklarhet

 

ur törst dragna

och hungrande vet

 

fortsätter

 

den längsta färd

företagen

 

händelser

gömda

fördömda

av sorg glömda

 

en senare fråga

beroende

på utgång

och framgång

av ingången strid

 

vilar stilla nu

därvid




Bunden vers (Rim) av Anna*
Läst 493 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2011-08-26 06:54



Bookmark and Share


  Sommarnattsljus
Snyggt Anna! Och vilket underbart foto! Känns som om du gått från byrålådsskribent till poet. Jag lyfter på hatten och bugar. Bra jobbat!
2011-09-15

  Lena Själsöga Keijser
... ser en väv
en nål vilken syr
2011-09-01

  Maximillixen
De finns många bitar måna nivåer många djup i den här. Läser och läser igen och förundras när hela mitt liv kan få plats i en enda dikt utan annan rubrik än mönsterdjup och jag ser verkligen mönstret i mitt eget när jag läser dina ord. Tack för det/Maxi
2011-09-01

  Järnkatten
Komplex, snyggt...!
2011-08-27

  Gunnel Eriksson VIP
"Vila stilla" är vackert efter
en intensiv beskrivning av händelser.
2011-08-27

    ADI Nehlin
tyckte om
2011-08-26

    ej medlem längre
En text med många djup!
2011-08-26

  Anya VIP
En intressant text som ligger likt ett pärlband och skapar nyfikenhet. Jag läser flera gånger och ser nya infallsvinklar.
2011-08-26

  Gunnar Ideström
Se och begrunda.
Låt det du ser resonera,
ge återklang.
Så skapas insikten
som inte behöver ord...
2011-08-26

  Ninananonia VIP
Att vila stilla
att invänta
det är mönsterdjup....


:) Vackert...skrivet...

Tycker om ...
2011-08-26
  > Nästa text
< Föregående

Anna*
Anna*