Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fröken grå älskar ledigheten

 

 

de flesta tycker att det är lite trisst
när sommarsemestern tar slut

men fröken grå blir så grå
när lata soldagar går mot sitt slut

när andra går till jobbet
och tänker att det kommer en sommar igen

sitter fröken grå och gråter
ångestfylld och livrädd

de andra har så många vänner
och jobbet fyller tiden mellan umgänget

fröken grå sitter på facebook
och låtsas att hon har vänner

de andra skriver små glada meningar
om hur kul de hade igår

men fröken grå sitter med sin telefonlur
och väntar, väntar att bli medbjuden




Fri vers av Jojo
Läst 380 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-08-07 11:37



Bookmark and Share


  Rosmarin
Men, ytan putsar vi alla på. Fröken grå ska tänka på att mellan dom där små glada meningarna på facebook händer tunga saker som ingen skriver där. Inte skriver jag om de tunga dagarna när min sjukdom gör sig påmind. Till exempel. Hörde också nyligen om en bekant som jag har som vän på FB, hennes mamma har långt framskriden cancer och man kan inte göra nånting - men det skriver hon ju inte om där, utan hon skriver om barnens framsteg, en trevlig fikastund, gäster som väntas...
2010-08-08

    Mejja
Så sorgsen så jag blir alldeles ledsen.
...det är inte så lätt våga bara hänga på. När man inte känner sig självklart räknad.
2010-08-08
  > Nästa text
< Föregående

Jojo
Jojo