Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

om henne

 

 

ta henne i famnen

viska i hennes öra

att hon är vacker

älska henne lycklig

men glöm inte

att då och då

ta med henne ut

och säg att du är

lycklig och stolt

när hon går intill dig

säg att hon är ditt smycke

att hon är din bästa vän

och håll henne nära dig

så att hon vet att du vill

att hon är din

 




Fri vers av Jojo
Läst 452 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-08-07 11:43



Bookmark and Share


    Mejja
Ja att få uppskattning är a och o. Och det behövs lite påfyllning emellanåt
Bra skrivet! Okomplicerat och vackert!
2010-08-08
  > Nästa text
< Föregående

Jojo
Jojo