Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du äter fil innan ambulansen kommer

Ibland
kysser livet jorden ömtåligt
så nära kanten
klämtar hjärtslagen
syrets väg genom kroppen

Vänd ditt ansikte mot solen
andas ännu en gång, pappa




Fri vers av Feminaz
Läst 266 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2010-08-07 13:10



Bookmark and Share


  Elwania
Dom sista raderna ...starka
2010-08-07

  Yrre VIP
Mycket fångande då jag har hjärtsjukdom själv.
Starkt skrivet!
2010-08-07
  > Nästa text
< Föregående

Feminaz
Feminaz